كفتة صفراء ورائعة الطعم




كفتة صفراء اللون 

المقادير :

2 كوب من الدقيق 

كوب ونص ماء

نص كوب من الزيت 

نص كوب من الحليب البودرة 

 م ك سكر 

2 م ك خميرة 

الحشو :

كفته مقليه او مشويه فى الفرن وبعد اطيب اتفوحيها بفحمه 

وجبنه شرائح الافضل جبنة البقره السعيده عشان لونها برتقالى 

الطريقة :

أعجينى العجينة والماء حسب الحاجة وتكون طرية 

تفرد العجينة دوائرونضع فيها الكفتة وأعملها كور وأخبزها 

وأضع عليها مربع جبنة شرائح وضععيها فى الفرن مرة تانية

 حتى أتسيح شوية وزينيها بالبقدونس والنعناع الاخضر 


صحة وعافية 


No comments:

Post a Comment