لحمة بعجين طيبة ورائعة جدا


لحمة بعجين 

المقادير :

نص كيلو من الدقيق 

ملح حسب الحاجة 


فلفل أسود وبهارات 


4 م ك زيت 


الطريقة : 

أعجينى العجينة وأتركيها ترتاح ثم تقطع وتترك نصف ساعة 


تفرد الى أقراص دائرية وتكون رقيقة جدا 

مقادير الحشوة : 

بصلة مفرومة ناعمة

 كيلو لحمة مفرومة ناعمة جدا 

نص كوب دبس رمان 

بندورة  ناعمة

5 م ك بقدونس مفروم 

فلفل أخضر ناعم 

كوب من الصنوبر 

الطريقة : 

تخلط اللحمة والبهارات وكل المكونات وتعجن جيدا 


ويفرد على رغيف العجين ويخبز حتى يتحمر على نار متو سطة 



صحة وعافية 

No comments:

Post a Comment