المبطن الليبي رائع وشهى جدا



المبطن 

المقادير :

كيلو بطاطا 

نص كيلو لحمة مفرومة 

بيضة  

دقيق للتتبيل 

ملح 

بهارات 

الطريقة : 

تقشر البطاطا وتقطع الى فرض كما هو مبين فى الصورة وتكون وسط 

تأ خد شريحة البطاطا وتفتح من الجنب شق على طول شريحة البطاطا بحيت تكون متماسكة 

تتبل اللحمة بالملح والفلفل الاسود وتملح شرائح البطاطا وتحشى من الجنب المفتوح  

يوضع البيض المخفوق فى أناء والدقيق فى أناء أخر وضعى البطاطا المحشية 

فى البيض ثم فى الدقيق وتقلى فى زيت غزير  وتقدم ساخنة 


صحة وعافية 

No comments:

Post a Comment