بسطا فلورا
المقادير :
2 كوب دقيق
2 بيضه
نص كوب زبدة
نص كوب سكر بودره
2 م.ص بيكنج باودر
فانيليا
الطريقة :
نضرب الزبدة مع السكر حتى يصير كريمى القوام.
و.يضاف البيض بيضه بيضه بالتناوب مع الفانيليا
و بشر الليمون او البرتقال او القرفه حسب نوع المربى اللى حابه تضيفيها
هنضيف الدقيق المخلوط و المنخول مع البيكنج باودر.
نحط تلتين العجينه فى صينيه و نفرشها بايدينا و ننزل عليها المربى
و نحط تلت العجينه الباقى فى قمع و نعمل الاشكال اللى حابينها
تخبز فى فرن متوسط الحراره 180 حتى تاخد لون دهبى
صحة وعافية
No comments:
Post a Comment