المقادير :
نص كيلو من كبدة العجل
2 حبة من البصل المفروم
2 حبة كبيرة من الفلفل الرومى
2 فلفل شطة أحمر مفروم
2 م ك من زيت الذرة
2 فص من الثوم الدقوق
1 م ك صلصلة صويا
1 م ك من صلصلة البندورة
2 م ك خل
ملح وفلفل أسود
الطريقة :
تغسل كبدة العجل وتقطع وتترك جانبا
يقلب البصل المفروم ثم تضاف الكبدة
وتقلب حتى تتشرب ماؤها ثم يضاف الفلفل الرومى والشطة و صلصة البندورة
وتقلب على نار متوسطة ويضاف الثوم المدقوق ثم تضاف الصويا والخل والملح والفلفل
صحة وعافية
No comments:
Post a Comment