فراخ محشية شهية بكل سهولة


فراخ محشيه:
______________
المكونات:
________
شعرية :
___________________
المكونات :
_____________
بصل \ طماطم\ فلفل الوان \ شعرية\ ملح فلفل شطة\ سمن او زيت مرقة \ ماء او مرق لحم اوفراخ
الطريقة:
_______
1)نشوح البصل يا خد لون.
2)فلفل الوان او اخضر حسب الرغبة ع البصل ننزل بية.
3) نحمر بجانبة الشعرية مع التقليب المستمر .
4) نننزل بالطماطم وربع كوب ماء .
5) يتجانس الخليط نحط الملح والفل ( الشطة حسب الرغبة )
6) نزود الماء او المرق مع المرقة كوب ونصف .
7) تنضج نصف سوى وتشرب المرق .
8) تترك لتحشى بها الفراخ .
الفراخ:
_________
1) فرخة كاملة بالجلد نغسلها بالخل والدقيق .
2) نتبلها بمله وفلفل اسمر وفلفل صينى وبصل مبشور .
3) نبعد رجلين الفرخة بعد تتبيلها ونحشيها بالشعرية .
4)ونقفل رجل الفرخة نكتفها او باسياخ الشيش طاوق .
5) وندهن وش الفرخة زيت وتدخل الفرن وبالف هنا

No comments:

Post a Comment